Tiotips.nu


V75 tips, systemförslag, analyser och statistik


V75 tips

Här ges varje vecka en snabb överblick över de bästa V75-tips som finns på nätet inför lördagen, från några av travsveriges kunnigaste. De flesta V75-travtips är gratis medan några är betaltjänster. ATGs V75 är Sveriges näst största spel i omsättning och här gör de bästa hästarna och kuskarna upp varje vecka på någon av landets travbanor.
 
Ofta ligger närmare 50 miljoner i vinstpotten varje vecka för 5-7 rätt. Vid Jackpot kan det bli över 50 milj till en enskild vinnare. I normala fall är V75's spelstopp 14:30 på lördagar, men du kan spela fram till starten av första loppet. Detta gör du dels på banan, men också via ATG LIVE samt på ATG.se.
 

V75 tips, experttips, system Travtips, V75 lördag, ATG veckans V75, speltips, v75-experter, v75 lördagar


Veckans V75-tips lördag

Travexpressen

Följ experterna på Travexpressen. Expressen vann tidningarnas V75-liga både 2009 och 2010 (delad etta båda gångerna).
Den legendariske kusken och travtränaren Stig H Johansson ger här veckans analys på Aftonbladet. Han berättar också om veckans resultat för hans stall. Aftonbladet Plus krävs för att få tillgång till Stig H:s V75-tips på lördagar. På Stig-H:s hemsida kan du få stalltips om de hästar i hans stall som ska tävla i lördagens lopp.
 

Tidningarnas V75-liga
Varje V75-lördag kan du här följa 18 experter, som gör upp om titeln i V75-ligan. Tävlingen går ut på att med en singelrad, med enbart spikar, pricka in vinnaren varje omgång under ett helt år. Folkbladet vann 2012.
 
annons

 
En av landets bästa travkuskar och travtränare bjuder på sina initierade spelidéer. Thomas kommentarer, analyserar samt ger scenarion på hur loppen kan komma att utveckla sig.
 
Per "Otto" Ottosson, Axevalla
Otto från Axevalla lämnar V75 tips inklusive analyser varje vecka, men delar också med sig av tips på flera andra spelformer inom travet, som tex på V86, V64 och V5.
 
Fem tippar V75
5 personer, vanligen fyra travexperter plus en gästtippare, bjuder på varsitt systemförslag. Visas som PDF-fil.
 
Travbloggaren GenerationX har varit framgångsrik i flera tipstävlingar 2012-2013. Är vid sidan av travintresset också mycket insatt i poker. Läser på grundligt inför varje V75-omgång mha tex tränar- och kuskintervjuer i Travronden, Expressen, Aftonbladet & på ATGs hemsida.
 
Gratistrav
Gratistravtips.se erbjuder gratis travtips för V75 med djupa analyser och mycket information. En första analys kommer tidigt under veckan, som sedan följs upp lördag kl 10 av en enklare reviderad sammanfattning med systemförslag där de tagit del av intervjuer, strykningar, väderprognoser och andra faktorer.
 
Sportbladets travexperter bjuder på utförlig analys samt en ranking på alla hästar i alla lopp. Med Aftonbladet Plus kan du också kolla in en handfull systemtips från experterna i Miljonklubben.
 
bjuder på en djupare analys än de flesta, men ger också fler speltips på andra spelformer.
Nordens största travtidning som ger regelbundna travtips till sina medlemmar. Medlemskapet är gratis.
 
Niclas Carlson ger, förutom V75-tips också speltips på Dagens Dubbel & V86.

Paul "V75-kungen" Johansson ger regelbundna tips till det mesta inom travet.
 
Lyssna på Chrille Eriksson, som inför V75-lördagen berättar om hur han har komponerat sitt V75-system. Intervjun görs av Poker Magazine, där tipsen publiceras.

 
Här får du underhållande och purfärska spelförslag ända fram till spelstopp av Flashbacks amatörer och proffs.
 
Experten på AlltOmTrav ger dig V75-förslag varje vecka. Tipset publiceras normalt på fredag kväll eller lördag morgon.
 
ATGvision - Winners Corner
I Winners Corner, på Youtube, får du färska tips på torsdagar & fredagar. Programmet leds av förra löparstjärnan Maria Akraka.

Travkonsulten Mikael Sandlin ligger ofta i toppskiktet på tidningarnas V75-liga och har vunnit flera andra tipsligor. Travkonsultens böcker ger dig tillgång till speedanalyser och statistik samt tips på hur du blir en bättre V75-spelare. I augusti 2013 leder Sandlin årets upplaga av Tidningarnas V75-liga.Tidigare V75-tipstävlingar


Under 2012 arrangerades två tipstävlingar av SportSvensson där elitspelarna på nätet slogs om segern över tio omgångars systemspel.
Vinnare blev först Mikael Sandlin, även känd som Travkonsulten, men sedan fick GenerationX revansch under vintern. Båda spelarna var alltså i topp-3 båda gångerna, vilket vittnar om att de verkar veta lite mer än de andra.
 
Våren -12
1. Travkonsulten
2. Spelatrav
3. GenerationX
Hösten -12
1. GenerationX
2. Travkonsulten
3. Etrav.se
 


Program under lördagar

12.45 V4 lopp 1-4

13.45 Tävlingspaus

14.30 V75-lopp 5-11

Tävlingsdagen avslutas med lopp 12 och 13. Mellan fjärde V4-loppet och första V75-avdelningen blir det en tävlingspaus på cirka 45 minuter. Under tävlingspausen kommer banorna att profilera sig med egna aktiviteter och värmningsrapporter.

 


TV-tider

18-19 Vinnare V75 i TV4

ATG.se kan man se samtliga 13 lopp i direktsändning.Travlänkar ATG
Startlistor V75
V75 resultat

ATG Play TV

 


Veckans V75 på lördagar

 

 

 

 

 

*rättigheterna till mittenbilden ovan tillhör användaren Kallerna på geolocation.ws

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Relaterade tips
  • Dagens Dubbel
  • V65 tips och resultat
  • V64 tips och resultat
  • V86 tips och resultat
  • Sekretesspolicy

    |

    Om Tiotips.nu